Landelijke inbouwkasten

Op de verdieping in onze woning is een grote overloop, maar deze ruimte kon niet worden benut omdat ze onder de dakhelling gelegen is, waardoor er geen standaard kasten konden staan.
Alleen maatwerk kon hier een oplossing bieden. Na wat zoekwerk op internet zijn we bij verschillende aannemers te rade gegaan, hebben we plannen laten tekenen en prijsofferte gevraagd. Uiteindelijk hebben we, omwille van de beste prijs/kwaliteitverhouding voor Andemeubel gekozen.
Bij de opmeting en concretisering van de plannen kregen we deskundig advies over materialen en indeling van het wandmeubel. De levertermijn van enkele weken werd gerespecteerd en de uitvoering gebeurde op één dag met minimale hinder. Het resultaat was prachtig, een extra legboord werd op onze vraag binnen de eerstvolgende dagen geplaatst. De factuur die volgde bood geen onaangename verassingen, maar stemde perfect overeen met de afgesproken prijs.

We waren zo tevreden dat we Andemeubel ook vroegen om onze slaapkamer volledig nieuw in te richten (wandkleerkast, bed en nachttafels) en om bij onze dochter en zoon respectievelijk nog een halkast en kleerkast te maken. Ook hier hadden we zowel qua ontwerp, nakomen van afspraken, stipte uitvoering en correcte prijs, dezelfde positieve ervaringen en …. onze kinderen, die waren nog het meest tevreden, want papa en mama betaalden de factuur :-).

Manu en Mieke De Clercq - Pieters, tevreden klanten

Ook interesse in zo'n project?

Contacteer ons
Terug naar boven